Warsztat online: Ryby na święta (bez produktów) | 19.12

Data: 19.12.2020
Godzina: 15:00 - 16:30

Miejsce: Online

39

Sprzedaż biletów zakończona.

Opis

Warsztat kulinarny:  Ryby na święta – opcja 1 – bez produktów 

Ryby na święta ONLINE

Postanowiliśmy przed świętami, przy współpracy z Port Side zorganizować warsztat poświęcony rybom. W naszym warsztatowym menu znajdują się nie tylko śledzie, ale także inne ryby, które królują na stołach w innych krajach. Na warsztatach nauczysz się przygotowywać ryby  w różnej postaci, będzie to świetna okazja by wprowadzić nowość na świątecznym stole. Wszyscy kochamy śledzia z cebulką czy rybę po grecku, być może wśród naszych propozycji odkryjesz nowe danie, które zachwyci Twoje podniebienie?

Podczas warsztatów nauczymy Was jak prawidłowo filetować Labraxa!

  1. Ceviche z labraxa z pomidorem ,cytryną, avocado, czerwona cebulą, czarnym sezamem i kolendrą
  2. Karp po żydowsku w naszej odsłonię z migdałami rodzynkami kaparami, gałką, odrobiną cynamonu, białym winem i masłem
  3. Sałatka śledziowa z gotowanymi ziemniakami pomidorkiem cherry, czerwoną cebulą, natką i sosem miodowo – cytrynowym
  4. Labrax z pieca z bazylią, ziemniakiem francuskim, pomidorkami cherry, oliwkami, owocami kaparowca i czerwoną cebulą


Przygotowaliśmy dwie opcje warsztatów:

z produktami czyli wszystkie potrzebne do gotowania produkty znajdziesz w specjalnej skrzynce prosto pod Twoje drzwi: 199 zł ( zamówienie można składać do 16 grudnia)
bez produktów: otrzymujesz dostęp do szkolenia, produkty zapewniasz sobie we własnym zakresie 39 zł

Ceny obejmują warsztat dla dwóch osób. 

Jak przygotować się do warsztatów:
1. Przed rozpoczęciem warsztatów przygotuj potrzebne do gotowania akcesoria i sprzęty ( dzień przed warsztatami dostaniesz pełną listę)
2. Ekran telefonu lub komputera ustaw w kuchni w taki sposób, aby widzieć szefa kuchni
3. Przygotuj sobie coś pysznego do picia: kakao, herbatę a może wino? Wybór należy do Ciebie!
4. Weź ze sobą dobry humor, dobre jedzonko gwarantowane!
5. Pytania do naszego chefa można będzie zadawać po zakończeniu gotowania podczas specjalnie przygotowanego live’a  na naszym Instagramie @comfortfoodstudio

Do zobaczenia!