Opis
Nie ma nic bardziej zmysłowego niż gotowanie z ukochaną osobą i to właśnie w ten wyjątkowy wieczór. Słodkie afrodyzjaki będą tematem walentynkowych zajęć w Naszym studiu. W menu uroczysta 4-daniowa kolacja, która pobudzi wszystkie Wasze zmysły. Zdobędziecie nie tylko wiedzę, gdzie i jak kupować najlepsze owoce morza. Dowiecie się nie tylko jak najlepiej przygotować owoce morza, ale spędzicie RAZEM cudownie czas!
MENU:
- ostrygi z prosecco
- tagliatelle z owocami morza
- steak z tuńczyka z salsą z rukoli i mango
- czekoladowa lawa z gorącymi malinami
Prowadząca:
Agnieszka Jasińska – finalistka Hell`s Kitchen. Pasjonatka zdrowej i polskiej kuchni, która udowadnia, że warto podążać za marzeniami. Miłośniczka słodkości i deserów, która przedstawia oczywiste składniki w nowoczesnym i smacznym wydaniu. Bazuje na świeżych i sezonowych składnikach, bo uważa, że w nich jest to co w smaku jest najważniejsze. Wychowała się na wsi i docenia prawdziwość produktów regionalnych, które stosuje w kuchni. Właścicielka bloga www.kulinarnenawigacje.pl, gdzie opisuje swoje podróże po krajach i smakach, które ją urzekają.
Cena za 1 osobę