Pierogi? Czas start! | 31.03

Data: 31.03.2020
Godzina: 18:00 - 21:00

Miejsce: Comfort Food Studio, Hala Koszyki, ul. Koszykowa 63, Warszawa

199

Sprzedaż biletów zakończona.

Kategoria:

Opis

Pierogi to Nasza tradycja! Podczas warsztatów dowiecie się jak przygotować idealne ciasto na pierogi, a tradycja będzie mieszać się z nowoczesnością! Samodzielnie przygotujecie nadzienia i farsze, które zaskoczą Was swoim smakiem. Pierogi z kaszanką i czekoladą? To jest pyszne – zaufajcie nam!

MENU:

  • Pierogi z kaszanką, cynamonem i czekoladą
  • Pierogi ze szpinakiem, cheddarem i suszonymi pomidorami
  • Pierogi z twarogiem, orzechami i ekstraktem z wanilii
  • Pierogi z kaszą jaglaną i warzywami

Prowadzący:
Patrycja Rygusiak – Z zawodu i pasji architektka wnętrz. Właścicielka Design584. Nie rozstająca się z laptopem… i kuchnią.Zakochana w gotowaniu i fotografii jedzenia.
Casting do MasterChefa zdała dzięki pierogom z kaszanką, cynamonem i czekoladą, a śnieżnobiały fartuch z piękną emką na piersi dostała przygotowując do Jurorów cukiniowe spaghetti z parmezanowym puchem z migdałów. Gotuje zdrowo i przeważa u niej kuchnia wegetariańska. Gotowała w Dzień Dobry TVN, w programie MAmma Mia w Polsat Rodzina. Prowadzi warsztaty kulinarne, organizuje akcje charytatywne.
Jest członkiem Stowarzyszenia Kucharze Bez Granic, które działa non profit. Zrzesza kucharzy z całej Polski, którzy pomagają poprzez gotowanie.