Kulinarne Halloween dla dzieci | 30.10

Data: 30.10.2020
Godzina: 18:00 - 20:30

Miejsce: Comfort Food Studio, Hala Koszyki, ul. Koszykowa 63, Warszawa

149

Sprzedaż biletów zakończona.

Kategoria:

Opis

Upiorny dzień nadchodzi wielkimi krokami! Przygotowaliśmy coś specjalnego dla naszych najmłodszych gości! Strrraszne warsztaty kulinarne podczas, których nie tylko nauczymy się prostych przepisów, ale także będziemy się świetnie bawić! Celem naszych warsztatów jest przede wszystkim miłe spędzenie czasu!

Upiorne dynie, pajęcze sieci i wystrój rodem z komnaty czarownicy – to wszystko zagości w naszym studio kulinarnym.  Warsztaty przeznaczone są dla dzieci w wieku od 6 do 14 lat. Masz starsze dziecko, które chce wziąć udział w naszej kulinarnej zabawie? Daj znać na manager@comfortfoodstudio.pl

Wszystkich naszych małych gości zapraszamy w upiornych strojach! Nie możesz się przebrać? Nie martw się! Liczy się dobra zabawa!

Gwarantujemy, że będziecie się świetnie bawić! Warsztaty poprowadzi niezwykle energiczna konferansjerka i animatorka Agata Reszko – z nią nie ma czasu na nudę!

 

MENU

  • Aromatyczne, waniliowe naleśniki w kształcie pajęczyny z czekoladowymi pająkami polanymi syropem klonowym
  • Pulchniutkie pizzerinki z własnoręcznie robionym sosem pomidorowym z warzywnymi pająkami i mozzarellą w kształcie duchów
  • Upiorne muffinki z kolorowymi dodatkami i mózgową przepyszną masą maślaną i dżemem wiśniowym – niech poniesie nas wyobraźnia!
  • Paluchy wiedżmy – niezwykle upiorrne ciastka w kształcie palca z migdałami

Na naszych małych gości w prezencie będą czekały słodkie, bezowe lizaki w kształcie duszków.

 

Prowadząca:
Agata Reszko – prezenterka telewizyjna, konferansjerka i animatorka dla dzieci, która od wielu lat sprawia, że na buziach dzieci i dorosłych  pojawiają się uśmiechy. Możecie spotkać ją w programach telewizyjnych, gdzie zaraża pozytywnym nastawieniem. Jej optymistyczne usposobienie sprawia, że nawet największy zgrywus się rozpogodzi. Od wielu lat związana ze sceną. Brała udział w programie kulinarnym, w którym zajęła zaszczytne drugie miejsce.