Kuchnia włoska | 22.10

Data: 22.10.2020
Godzina: 18:00 - 21:00

Miejsce: Comfort Food Studio, Hala Koszyki, ul. Koszykowa 63, Warszawa

245

Sprzedaż biletów zakończona.

Kategoria:

Opis

Prawdziwa kuchnia włoska nie potrafi się obejść bez domowego makaronu, sycącej zupy, słodkiej tarty czekoladowej czy oryginalnej podanej bruschetty. Prowadząca Agnieszka Jasińska absolwentka włoskiej szkoły kulinarnej Italian Culinary Institute w Caminia poprowadzi Was krok po kroku jak zrobić najlepsze ciasto na makaron oraz najsmaczniejsze dania i desery. Będziemy bazować tylko na naturalnych włoskich produktach. Obiecujemy, że ten warsztat zapamiętacie na długo!

MENU

 

  • Bruschetta z pieczoną dynią piżmową i tymiankową ricottą
  • Toskańska zupa Ribolitta
  • Tagliatelle alla norma
  • Czekoladowa tarta z morelami