Krwawy Karewicz na Halloween | 31.10

Data: 31.10.2018
Godzina: 18:00 - 22:00

Miejsce: Comfort Food Studio, Hala Koszyki, ul. Koszykowa 63, Warszawa

345

Sprzedaż biletów zakończona.

Kategoria:

Opis

Zapraszamy na Halloween!

Zapraszamy wszystkie duchy, stwory i potwory.
Każdy kto przyjdzie do nas w przebraniu na warsztaty otrzyma dodatkowo butelkę prosecco i specjalny upominek od Juliana Karewicza 🙂 W ramach wspólnego gotowania zaproponujemy Wam dania połączone z drinkami. Każdy z Was będzie miał okazję ugotować oraz samodzielnie przygotować drinka. Wszystko pod okiem naszej straaaaasznej ekipy. Czekamy na Was!

MENU:

  • Tatar z dolnej razowej z konfitowanym żółtkiem gęsim na żytniej grzance
    + Krwawa mary z wolno pieczonych pomidorów
  • Szarpane udko kacze z jabłkiem pieczonym z prawdziwkami i orzechami włoskimi podane na kurkumowej gratin ziemniaczanej z consomme grzybowym i chipsem z jarmużu
    + Śliwkowe Old Fashion
  • Sernik z palonego masła
    + Dyniowy Irish Cream z czarną solą

Prowadzący:
Julian Karewicz – w gastronomii robił już w zasadzie wszystko. Zdarzyło mu się być szatniarzem, a nawet szefem kuchni w japońskiej restauracji.
Przez wiele lat był szefem baru na Solcu 44 oraz head grill masterem w firmie Weber Grills. Ma własną działalność eventową o nazwie Grill Gorillas oraz prowadzi bloga „barkuchnia” na www.kukbuk.com.pl. Jest współautorem książki „Przepisy i Opowieści”. Fascynuje się lokalnym produktem i barmaństwem, w którym więcej się gotuje, niż żongluje.