Krwawy Halloween z Karewiczem | 29.10

Data: 29.10.2020
Godzina: 18:00 - 21:00

Miejsce: Comfort Food Studio, Hala Koszyki, ul. Koszykowa 63, Warszawa

345

Sprzedaż biletów zakończona.

Kategoria:

Opis

Zapraszamy wszystkie duchy, stwory i potwory.

Tegoroczny Halloween to istny raj dla fanów podrobów. Będzie totalnie krwiście! Grasica cielęca, serca jagnięce a może czekoladka z foie gras? Takich rarytasów nie je się codzienie – dlatego musisz dołaczyć i razem z nami przygotować te nieco upiorne dania. Oprócz gotowania wypijemy  inną, prawdopodobnie najsmaczniejszą na świecie krwawą Merry, a do tego nasza ekipa przygotuje upiornej rozrywki. Gwarantujemy, że będziecie się z nami świetnie bawić, a do tego Wasze podniebienie totalnie oszaleje! A wszystko pod okiem naszej straaaaasznej ekipy. Czekamy na Was!

MENU

  • Przekąska: grasica cielęca w miodzie i rozmarynie podana z tostem maślanym
  • Danie główne: szaszłyki z serc jagnięcych w przyprawach garam masala podane z ziemniaczanym fondantem z truflami
  • Deser: czekoladka z foie gras z pistacjami
  • Krwawa Merry z wolno pieczonych pomidorów

Prowadzący:
Julian Karewicz – w gastronomii robił już w zasadzie wszystko. Zdarzyło mu się być szatniarzem, a nawet szefem kuchni w japońskiej restauracji.
Przez wiele lat był szefem baru na Solcu 44 oraz head grill masterem w firmie Weber Grills. Ma własną działalność eventową o nazwie Grill Gorillas oraz prowadzi bloga „barkuchnia” na www.kukbuk.com.pl. Jest współautorem książki „Przepisy i Opowieści”. Fascynuje się lokalnym produktem i barmaństwem, w którym więcej się gotuje, niż żongluje.