Opis
Szkolenie „Afrodyzjaki w kuchni”, czyli jak uwieść smakiem, ale przede wszystkim, co podać, aby uwodzenie było skuteczniejsze!
Dla wielbicieli owoców morza, dla tych którzy chcą dowiedzieć się jakie produkty powinniśmy serwować i jeść, aby posiłki stały się częścią pięknego wieczoru.
Szkolenie we współpracy z Portside obejmuje część teoretyczną oraz praktyczną, podczas której przygotują Państwo dania z użyciem wybranych afrodyzjaków.
MENU
- Przystawka: Ostrygi z salsą miętową
- Zupa: Krem z raków z śmietanową chmurką i estragonem
- Danie główne: Makaron czarny z owocami morza i prosecco
- Deser: Tarta czekoladowa z różowym pieprzem i lodami różanymi
Uwaga NOWOŚĆ – super cena dla grup!
Jeśli chcesz ten wieczór spędzić ze znajomymi i uczynić to szkolenie jeszcze atrakcyjniejszym dla grup od 6 osób cena szkolenia 200zł/os.
W sprawie rezerwacji grupowych prosimy o kontakt katarzyna@comfortfoodstudio.pl
Prowadząca:
Anna Klajmon – pasjonatka tradycji w połączeniu z nowoczesnymi rozwiązaniami. Wielbicielka prostych smaków, odważna i konsekwentna. Kusi smakami sięgając do smaków dzieciństwa oraz wiedzy poprzednich pokoleń. Wie po jakie: produkty, przyprawy, zioła sięgnąć aby jedzenie stało się olbrzymią przyjemnością dla wszystkich zmysłów.
Tym razem przeprowadzi uczestników szkolenia przez świat afrodyzjaków.