Marcin Kuc –  kucharz, influencer kulinarny, prowadzący programu kulinarnego „Najgorszy kucharz” oraz szalenie utalentowany dziennikarz. Jako pasjonat jedzenia i gotowania w świecie kulinarnym funkcjonuje od 2012 roku. Z wyznania: mięsożerca – nie wyobraża sobie życia bez dobrego steka. Autor bloga kulinarnego „Jaja w kuchni”, którego przetransformował we vloga o tym samym tytule.

Znany z ciętych ripost, poczucia humoru, błyskotliwych spostrzeżeń, którymi chętnie dzieli się poprzez swoje kanały w social mediach. Zajmował stanowisko szefa kuchni w restauracji „Ruszt”. W swojej karierze kulinarnej nadzorował restauracje Grupy Warszawa pod kątem jakości jedzenia oraz serwisu. Pisze artykuły; tworzył autorską kolumnę w internetowym serwisie noizz.pl; prowadzi audycję „Jaja w kuchni” w RadioKampus. Marcin chętnie dzieli się swoją wiedzą i doświadczeniem, prowadząc warsztaty kulinarne i pokazy live cooking, zarażając autentycznością oraz tworząc nieskrępowaną, swobodną atmosferę. Na swoim koncie ma współpracę z największymi polskimi i międzynarodowymi markami jak: Allegro, Bakoma, Pernod Ricard, William Grant’s &Sons, Tabasco, Tefal, Electroluxi wiele innych.

Najbliższe kursy


    szykuje menu.