Pasjonatka tradycji w połączeniu z nowoczesnymi rozwiązaniami. Wielbicielka polskich produktów i smaków, odważna i konsekwentna. Sięga po produkty, które ma „w zasięgu ręki”, kupuje u lokalnych producentów. Wychowana na kuchni śląskiej (kuchni Babci i Taty), którą uwielbia i która to jest jej smakiem dzieciństwa, do którego stale wraca. Na co dzień mówi przede wszystkim, że gotuje kuchnię dzieciństwa i jej smaki przywołuje. Z wykształcenia kucharz prowadzący w przeszłości z sukcesem własną restaurację i firmę cateringową na Śląsku. Uczestnika Top Chefa a aktualnie szefowa kuchni w restauracji „Las” w Warszawie. Gotuje dla rodzin i rodzinnie. Mama 3 dzieci. Zawsze gotowała ze swoimi dziećmi — teraz gotuje z 3-letnim Jasiem. Udowadnia każdego dnia, że dzieci mogą jeść zdrowo, a gotowanie może być cudownym rodzinnym spędzaniem czasu.

Najbliższe kursy Ani


    Ania szykuje menu.